Turist i Oslo

Oslo er en takknemlig by å være turist i.

Noe av det som er spennende med Oslo både for de som bor der og turistene, er at det finnes så mye å gjøre for alle. Enten du er en del av en barnefamilie eller du er naturmenneske på din hals, kan Oslo tilby noe for deg. Og det fine er at alt er tilgjengelig max en kort tur utenfor byen.

Velge et sted å bo

Når du skal på ferie til Oslo er det ikke noe problem å finne sted å bo til en rimelig penge. Et sted du kan sjekke ut er http://www.hotelloslo.info hvor du finner info om samtlige hotell i Oslo, samt veldig lave priser og prisgaranti. En annen ting som er fordel med denne siden er at du ser hvilke steder i byen du bør bo, basert på hva du ønsker å oppleve når du er i byen.  Du finner også mye informasjon om hvilke hotell som er barnevennlige og som har familierom, allergikerrom og som er tilpasset for funksjonshemmede.

Slottet i Oslo

Ting å få med seg

Når du skal til Oslo er det så utrolig mye spennende å gjøre og ikke minst se. Skal du bare ha en weekend i Oslo er det ingenting som er bedre enn å bo på et hotell midt i sentrum, og nyte alt sentrum har å by på. Du kan kose deg med spennende mat fra alle verdenshjørner bare på en spasertur rundt på Grønland og Grünerløkka.

Du kan oppleve historie på flere av byens museum. De fleste ligger i nærheten i sentrum men du skal bare ta en kort busstur av gårde til Bygdøy for å se Friluftsmuseet og vikingskipene. I sentrum finner du Naturhistorisk museum, Botanisk Hage, Museet for samtidskunst, Fram museet og Sporveismuseet.

Det finnes også en del museum hvor du kan oppleve spennende ting, gjerne gjennom det å være interaktivt med i utstillingene. Teknisk museum er et slikt sted hvor du og barna kan gå igjennom mange spennende opplevelser i løpet av en dag. Er du på plass i Oslo på en varm sommerdag, er det få steder som er vakrere enn Frogner parken, Slottsparken og områdene rundt Akershus Festning. Visste du forresten at du kan få en spøkelses tour rundt i Oslo også?

Kultur i Oslo

Noe av det som skiller Oslo fra andre byer i Norge er et veldig aktivt kulturliv med spennende opplevelser fra både utland og innland. Oslo er nemlig den byen de fleste verdensstjerner stopper innom på sine Europaturneer. Det gjelder også teatergrupper og dansekompani fra andre steder i verden. Det finnes nemlig mange forskjellige scener for både store og små aktører i Oslo. Du har for eksempel Parkteateret, Oslo Spektrum og ikke minst Operaen.

Det er lett å orientere seg når det kommer til kulturlivet i Oslo. Det er lett å finne informasjon om hva som skjer hver eneste dag, og det finnes faktisk en egen Hva-Skjer App for Oslo. Hold deg oppdatert og få mer ut av turen.