Noe spesielt til jul

Det er vanskelig å handle julegaver nå for tiden. Det er godt mulig at din partner har det meste av det han trenger, samtidig som han sier at han ikke ønsker seg noe spesielt til jul i år. Derfor er det kanskje best å gi han en opplevelse som gave?

http://youwish.no/gavetips/gave-til-han finner du mange gode tilbud på opplevelser rundt om i landet. Her er noen anbefalinger:

Spøkelsesvandring for to

Dette er ikke for den lettskremte. Fra en engasjert guide får dere skumle og mystiske fortellinger mens dere vandrer gjennom Oslos skumleste adresser. Her blandes historier fra virkeligheten med muligheter for det overnaturlige, da dere får lære om hovedstadens mørke fortid samtidig som dere får høre historier om spøkelser og hjemsøkinger.

Opplevelsen foregår i gamle Christianias gater og rundt Akershus festning. Disse områdene er fulle av mystiske og spennende historier som har satt dype spor i byen. En entusiastisk historieforteller tar gruppen med på en to timer lang vandring i Oslos gamle gater og historiske steder som har overraskende grusomme historier å fortelle.

Enten man tror på spøkelser eller ei, så er dette en spennende vandring med interessante fortellinger og besøk til flere av Norges eldste og mest sagnomsuste bygninger. Vandringen byr både på gamle skrøner og spøkelseshistorier, men det meste er sanne fortellinger om Oslos blodige fortid.

Flysimulator

Simulatoren er bygget fra bunnen av og er en tro kopi av en Boeing 737-800. Dette er forøvrig et gigantisk fly som brukes til ruteflyvninger over lengre distanser. Har du flydd over Atlanteren eller til Asia, er det godt mulig at du har flydd i et slikt fly. En Boeing 737 kan gå i 850 km/t og har en rekkevidde på 4600 kilometer. En guide på plassen viser deltakerne de ulike funksjonene og hvordan man skal fly simulatoren.

Boeing 737

På et lerret utenfor vinduene kan deltakerne se datasimulerte gjengivelser av flyplasser, byer og luftrom. Dette blir med andre ord så nært virkeligheten man kan komme. Deltakerne får også prøve å fly på Vatsim-nettverket med radiokommunikasjon og virtuelle flygeledere som gjør opplevelsen mer virkelighetsnær. En perfekt gave for alle som glade i fly.