Lån med betalingsanmerkning?

Finnes det muligheter for lån, selv om du har betalingsanmerkning?

Mange av oss lever med betalingsanmerkninger og opplever at det setter en stopper for mange forskjellige ting. Det går for eksempel ikke an å få abonnement på telefon, mobiltelefon og kabel-tv. I mange tilfeller må man faktisk velge veldig dyre løsninger som koster mye mer, nettopp fordi man har betalingsanmerkninger. Da kan det lønne seg å ta opp ekstra lån eller refinansiering for å få ting tilbake på stell.

Bedre økonomi?

For mange er det faktisk muligheter for lån med betalingsanmerkning. Det som er viktig er hvorvidt man har fast eiendom som man kan stille som sikkerhet. Det betyr at om du eier et hus, en hytte eller annen eiendom, så kan du refinansiere ditt lån på eiendommen og dermed få frigjort kapital som kan gjøre livet lettere for deg og familien.

Du kan også spare mye på å samle lån, kredittkort og annen gjeld i et lån. Du sparer både i totale utgifter og på de månedlige utgiftene. Ved å samle alt i ett lån, så går du i fra mange betalinger hver måned, til en eneste betaling, og den trenger ikke være samme sum som alle betalingene til sammen. Du må bare forhandle frem de betingelsene som er bra for deg og din familie, samtidig som den gir lånegiver det de trenger for å hjelpe deg med dine betalingsanmerkninger.

Dyrt?

Blir det dyrt? Nei, ikke dyrere enn inkassosalær, rettsgebyrer og andre kostnader som du får som følge av betalingsanmerkningen. Når du har muligheten til å betale kan du også be om at de setter ned kravet 30% mot at du betaler hele kravet den dagen. På den måten sparer du også penger.

Ettersom du uten betalingsanmerkning også kan få gode betingelser på lån, abonnement og andre ting som du trenger i dagliglivet, kan du også spare på dette. Alle vet at en kontantkortløsning for både mobil og internett kan koste dyrt i lengden. Akkurat som at alle vet du får bedre betingelser i banker og på kredittkort om du ikke har betalingsanmerkninger.