Filmutleie er tilbake

Du trodde kanskje at filmutleie var en utdødd aktivitet som aldri kom til å dukke opp igjen? Så feil kan man faktisk ta. Det er noen få videokiosker som fortsatt der ute, men de neste generasjonene kommer til å få oppleve en ny måte å leie film på.  

Den nye måten å leie film på er blant annet takket være en nettside som heter plejmo.com. Plejmo er en nylansert nettside som nå gjør filmutleie mulig hjemme i din egen stue. Det høres for godt ut til å være sant, men det er faktisk slik det fungerer. Det er en utrolig enkel løsning for filmutleie som vil komme til å falle i smak hos mange. Det er en god løsning for alle, uansett om man er alene, har en stor familie, eller om man ønsker å se en god film med sine nærmeste venninner.

Så hvordan fungerer det? Plejmo er en filmutleieløsning som ikke krever et abonnement. For å kunne begynne å bruke Plejmo må man bare opprette en bruker inne på deres egen nettside. Brukeren opprettes rett og slett for at man selv skal kunne ha kontroll over kontoen sin, og at man selvfølgelig trenger en sikker måte å betale for tjenesten på. Betalingsprosessen er utrolig enkel, da den går ut på at brukeren betaler et engangsbeløp for å se en film. Hver eneste film som er tilgjengelig hos Plejmo, har en fastsatt pris, og når den er betalt, så har brukeren tilgang til å se akkurat den filmen. Det blir altså ikke enklere.

Når det gjelder utvalget av filmer, så er det utrolig mye å velge mellom hos Plejmo. Hva med Horns, med Daniel Radcliffe. Man finner de klassiske kategoriene som action, drama og komedie, men Plejmo setter også opp egne lister med filmer. En oversikt over kommende filmer finnes også hos plejmo.com.